Toastmasters la Tineri de Succes

 

12

Marți, 2 august 2016, a avut loc o nouă întâlnire a tinerilor de succes în care aceștia au avut oportunitatea să asiste la un workshop despre public speaking susținut de membrii Toastmasters Suceava și Rădăuți.

Astfel, din partea Toastmasters Suceava, Alexandru Buchi și Corina Roncea au avut la dispoziție o oră în care le-au arătat tinerilor cum se construiește un discurs, care este componența lui și cum se realizează corect livrarea unui mesaj. Activitatea realizată de cei doi a fost una interactivă, tinerii fiind invitați să ia, pe rand, cuvantul și să comunice între ei.

Îi felicitam pe Alex și pe Corina pentru profesionalism și pentru felul în care au reușit să ducă activitatea la un nivel ț, fără să se rezume doar la noțiuni teoretice.

Din partea Toastmasters Rădăuți, cel care a luat cuvântul a fost Bogdan Horodincă. El a reușit să anime sala cu energia sa și le-a oferit o provocare tinerilor, pe care i-a determinat să lucreze eficient în echipă. Au fost alcătuite 4 echipe. Fiecarei grupe i-a fost cerut să realizeze o scrisoare adresată unei persoane cu un anumit tip de temperament. Tinerii au avut sarcina de a obține  finanțare pentru un proiect și fiecare echipă în parte i-a transmis scrisoarea unui coleric, unui sangvinic, unui flegmatic și unui melancolic.

Din această activitate tinerii au învățat să se plieze în funcție de temperamentul fiecărui om, având astfel șanse mai mari să obțină ceea ce își doresc.

Părerea mea, ca tânără, este că seminarul a fost de un real succes. Tinerii au rămas plăcut impresionați de vorbitorii Toastmasters, iar informațiile primite au fost de impact.

În final vă spun că a fost o încantare să petrec timpul alături de atâția oameni minunați, dornici să se dezvolte și să îi învete pe ceilalți.

Pentru a mări imaginile vă rog sa dați click pe ele, apoi încă o dată.

One thought on “Toastmasters la Tineri de Succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.