Întâlnirea nr 190 a clubului Toastmasters Suceava

Suntem în săptămâna mare. Ce poate fi mai potrivit pentru o pauză bine meritată de la treburile zilnice, decât o întâlnire Toastmasters în care să ne bucurăm și să ne relaxăm?

Pentru asta ne revedem la Steam Bistro, miercuri de la ora 18:45

https://www.facebook.com/events/1303569549734431

În această seară colegii noștri v-au pregătit 3 discursuri.

Prima va fi Iulia Cosovanu  care va sparge gheața cu „Matematici personale”.

Ea va vorbi despre propria persoană punând accent pe unul dintre hobby-urile ei și conexiunea acestuia cu profesia pe care o practică. Abia așteptăm!

Al doilea discurs va fi susținut de Cristina Onofrei. Ea ne va prezenta, la al treilea proiect din manualul Citire Interpretativă, un monolog despre trăiri, gînduri, întrebări care ne pot trece prin minte, așteptînd trenul vieții.

Succes Cristina!

Ultimul discurs  pregătit se numește „Incredibila Putere” și va fi prezentat de Eliza Brezan.

Ea a ales să susțină un discurs la întâlnirea clubului Toastmasters Suceava pentru că are un mesaj pe care vrea să-l transmită oamenilor. Cu siguranță suntem foarte curioși!

Și, pentru că în partea a doua a ședinței avem o secțiune dedicată improvizațiilor, Ana Maria Panainte s-a pregătit temeinic și de această dată cu un exercițiu de imaginație.

Dacă v-aș spune mai multe nu ar mai fi improvizate așa că vă propun să ne vedem miercuri, la ora 18:45, și să ne bucurăm împreună de surprizele pregătite de colegii noștri.

O săptămână minunată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *