Ne vedem miercuri la Steam Bistro!

Bine ați revenit!

Miercurea aceasta ne revedem la aceeași oră 18:45 și în aceeași locație Steam Bistro.

https://www.facebook.com/events/171007046763223/

Acesta este linkul către evenimentul de pe facebook. Te rugăm să intri și să ne spui dacă îți va face plăcere să ni te alături vreme de o oră și jumătate.

Pe această cale te anunț de faptul că săptămâna care urmează vom schimba locația. Ține aproape și voi anunța când e confirmată noua colaborare.

Pentru seara de miercuri am pregătit pentru voi 2 discursuri.

Primul va fi susținut de Iulia Cosovanu. Ea va prezenta un proiect 2 din manualul de Competențe de Comunicare intitulat „Mergem la teatru în autobuz?”

Va fi un discurs despre educație sau, într-o exprimare mai largă, despre creștere, hrănire, cultivare și dezvoltarea omului ca om.

Mult succes Iulia!

Al doilea discurs are titlul „Morișca minții” și v-il va face cunoscut Gina Agape.

Știți momentele alea când parcă am avea mulți pitici care se ceartă în capul nostru și nu putem dormi? Gina va vorbi despre ele și despre o modalitate prin care le putem depăși.

Suntem nerăbdători să-l ascultăm!

Clubul din Rădăuți a împlinit un an de existență. Pentru asta colegii noștri organizează un eveniment cu discursuri pe tema „Te educi sau te duci?”. Amândouă aceste discursuri vor fi prezentate și în cadrul evenimentului.

Pentru a doua parte a întâlnirii de miercuri Carmen Neamțu ne-a pregătit subiecte pe tema „Povești de absolvire”. O provocare interesantă pentru aceia dintre voi care doriți să încercați sentimentele din fața scenei.

Așadar, vă așteptăm cu drag și bucurie miercuri la ora 18:45 la Steam Bistro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *