Vine vacanta cu trenul de Constanta!

Buna, draga cititorule!

Astazi ne revedem cu echipa clubului Toastmasters Suceava in acelasi loc: Hotelul Continental, la ora 16:45 si vorbim despre vacanta!

Ne cerem scuze ca au fost cateva probleme tehnice care nu au tinut de noi, si o perioada acest blog a fost inchis. Dar, colega noastra Corina Roncea, a scris newsletterele si vi le-a trimis de fiecare data scrise foarte frumos si elegant, iar pe aceasta cale ii multumim pentru dedicare si implicare.

Ce se intampla deseara

Tematica “Vine vacanta cu trenul de Constanta” a determinat gazda noastra din aceasta seara, pe Ionut Agape, sa pregateasca atat organizarea sedintei cat si un discurs din manualul de discursuri umoristice. Cu acest proiect, scopul lui este sa provoace rasete in sala pe tot parcursul acestuia, sa inceapa si sa termine discursul cu glume sau bancuri si sa pastreze atmosfera relaxata si hazlie pe toata durata lui. Iti dorim mult succes, Ionut!

Al  doilea discurs pregatit de azi va fi cel al colegei noastre, Carmen Neamtu, care ne va spune o poveste cu talc. Ca intotdeauna, Carmen, are o abilitate deosebita de a ne transpune in istorioara ei, cu imagini vizuale, epitete si o prestanta deosebita.

Daca va doriti sa va amintiti sentimentele din copilarie cand bunicii va citeau povesti, aici este locul unde merita din plin sa veniti! Mult succes Carmen!

A doua sectiune a sedintei va fi pregatita de colega noastra Iulia Cosovanu. Dupa cum v-am scris deja, tematica fiind vacanta, cu siguranta vom avea niste subiecte inedite.

Si dragilor, participarea costa doar un zambet!

Ce spuneti, ne vedem acolo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.