Motivare, motivare, motivare

 

 

Cum motivam oamenii din jurul nostru?

Cum stimulam copiii sa-si faca ordine in camera?

Cum determinam angajatii sa faca mai mult pentru clienti?

Sunt cateva intrebari la care sper sa iti gasesti raspunsul la sedinta online de astazi a clubului Toastmasters Suceava. Este ultima sedinta din zilele de miercuri. De saptamana viitoare ne vom intalni in fiecare joi, alternand sedintele fizice de la hotelul Continental, cu sedintele de pe platforma zoom, la care poti participa de la tine de acasa.

Ce eu pregatit colegii pentru astazi?

In decursul cresterii, pe langa discursuri si roluri, colegii nostri pot sustine si traininguri. Astfel invatam cum sa folosim videoproiectorul sau presentarile ppt astfel incat colegii sa inteleaga mai bine un anumit subiect.

Astazi Gina Agape ne va vorbi despre motivare. Toti avem nevoie sa invatam sa motivam oamenii din jur intr-un mod in care sa fie in beneficiul ambelor persoane. Motivarea sta la baza cresterii si dezvoltarii. Ii motivam pe altii, ne motivam pe noi insine, sau ne demotivam? E un subiect foarte interesant!

La discursurile  improvizate Ionut Agape ne propune o discutie despre martisoare. Suntem curiosi sa aflam ce anume vom discuta despre ele!

Pentru a participa astazi te poti conecta pe linkul de mai jos

https://zoom.us/j/422722152

Ai nevoie de un telefon cu aplicatia zoom instalata, camera video, internet, casti si un suport ca sa poti fixa telefonul. Sau, daca te conectezi de pe laptop : webcam de la laptop sau extern, un microfon sau casti cu microfon, internet si daca se poate aplicatia zoom instalata. Daca nu, te poti conecta si fara sa instalezi, dar s-ar putea sa-ti creeze probleme.

Te rog sa intri de la 18:45 pentru a testa tehnologia si sa nu avem probleme in timpul sedintei.

Pentru alte intrebari ne poti contacta pe:

https://www.facebook.com/clubtoastmasterssuceava/

Telefon : 07535597590 – Gina

Ne vedem curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.