Despre noi

 

logomic

 

Toastmasters International   este o organizatie care are ca scop crearea unui mediu sigur, pozitiv, in care membrii sa aiba posibilitatea de a dobandi abilitati de comunicare si leadership, acest lucru ducand in timp la cresterea increderii in sine.

Primul club Toastmasters a fost infiintat de Ralph Smedley in anul 1924 in Santa Ana, California. In prezent sunt peste 14.350 de cluburi in peste 126 tari si cu peste 292.000 membri.

In Romania, primul club a fost infiintat in Timisoara in anul 2008, iar in prezent sunt 26 cluburi in toata tara.

Toastmasters Suceava a fost infiintat in 2012. In prezent avem intalniri bilunare, la interval de aproximativ 2 saptamani. O intalnire are loc miercurea, de la ora 18:45, iar a doua sambata de la ora 16:45.

Locatia actuala unde sustinem sedintele este :

Hotelul Continental

Str. Mihai Viteazul nr. 4

720057

Suceava

 

Echipa de conducere din Suceava:

 

Contact persoana responsabila pentru blog : Gina Agape

Pagina noastră de facebook : https://www.facebook.com/clubtoastmasterssuceava/

Acolo facem evenimentele pentru fiecare sedinta. Pentru a fi la curent cu ce se întâmplă vă rugăm să dati click pe „îmi place”. De asemenea, pe twitter ne puteți găsi la Suceava_tm.  Vă mulțumim!

 

…mai departe... găsiți informații detaliate cu privire la cluburile existente și la echipa de conducere actuală din Romania.

Daca doriti sa va abonati la noutati despre intalniri si evenimente ale Toastmasters Suceava completati datele de mai jos.

Subscribe to our mailing list

* indicates requiredPlease select all the ways you would like to hear from Toastmasters Suceava:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.